“Krijimtaria dhe finesa e kuzhinës, e realizuar me mjeshtëri nga Ne”.

Rreth nesh

Në rrugën e Bodganëve, gjithmonë e më shumë e populluar nga italianët, francezët, belgët dhe europianë të tjerë që marrin shërbime pranë klinikës “Gremi”, lindi domosdoshmëria edhe për një vend të ngrohtë, miqësor dhe familjar ku mund të konsumohen të treja vaktet; një mëngjes elegant, një drekë e larmishme dhe një darkë e shëndetshme.
Pjesë e një strukture të konsoliduar, Gremi Restorant -Piceri ruan standardet më të larta të cilësisë së çdo produkti që servir.

Specialitetet tona

Kuzhinë mesdhetare e rafinuar, por edhe produkte tradicionale. Gremi Restorant-Piceri i jep rëndësi ushqyerjes së shëndetshme dhe ingredientëve cilësorë.
Picat janë spcialiteti ynë. Me ingredientë italianë, miell integral ne kemi arritur të prodhojmë edhe picën Gourmet, një pjatë unike dhe shumë e veçantë!

Zgjidhni kategorinë

Menu

Plotësoni formën e mëposhtme për të rezervuar online

Rezervo online